Hvem er jeg

Lidt om mig og mit menneskesyn

Jeg er født i 1970 på Frederiksberg og er ikke mindst en yderst taknemmelig far til min 27 årige søn og mit arbejdsliv, som selvstændig psykoterapeut. Igennem hele mit liv har jeg haft en dybfølt passion for, at støtte og hjælpe mennesker. Og det er der gode grunde til, som stammer fra min egen opvækst og livshistorie.

Efter 30 år på arbejdsmarkedet i roller som bl.a. Konsulent, Senior Projektleder og Chef, forlod jeg bevidst min daværende karriere i 2017. Jeg trængte seriøst til nye retninger og værdier i livet, både privat og fagligt.

Jeg drog ud på en lang solorejse, fik en masse oplevelser og blev bl.a. certificeret yogainstruktør i Indien. I 2018 startede jeg mit 4-årige studie på Psykoterapeutisk Institut, hvor jeg er uddannet i oplevelsesorienteret, neuroaffektiv og eksistentiel psykoterapi. Samtidig med studiet arbejdede jeg med psykisk sårbare borgere og var frivillig mentor for udsatte unge.

En stor del af psykoterapeut studiet er egenterapi. Det er essentielt, når man skal arbejde med og hjælpe andre mennesker. Og jeg er stadig løbende i supervision og egenterapi. Temaerne jeg har fordybet mig i – lavt selvværd, stress og vrede – har jeg også selv oplevet, mærket og arbejdet intenst med i mit eget liv.

Mit menneskesyn er…at vi alle er unikke individer som prøver, at gøre vores allerbedste i alle livets henseender. Og vi gør det med udgangspunkt i vores opvækstvilkår og livshistorie, der kontinuerligt former vores personlighed. Vi har igennem hele vores liv mulighed for, at vælge nye meningsfulde retninger og værdier.

Hobbyer/Passioner : Maler abstrakt kunst – fotografere livet i byen og naturen – dyrker yoga og filosofien bag – opleve sociale, kulturelle og spirituelle arrangementer – udforske eksistentiel filosofi – rejser ud i verden – laver denne hjemmeside og meget mere.

Klient udtalelser