Om mig

Lidt om mig og mit menneskesyn

Jeg er født i 1970 på Frederiksberg og er ikke mindst en yderst taknemmelig far til bl.a. min 27 årige søn og mit arbejdsliv, som selvstændig psykoterapeut. Temaerne jeg arbejder med – lavt selvværd, vrede, stress og sorg – har jeg også selv oplevet, mærket og arbejdet intenst med i mit eget liv.

Efter 30 år på arbejdsmarkedet i roller som bl.a. Konsulent, Senior Projektleder og Chef, forlod jeg bevidst min daværende karriere i 2017. Stress symptomerne fyldte ganske enkelt for meget og jeg trængte seriøst til nye retninger og værdier i livet, både privat og fagligt.

Så de seneste 6 års tid har jeg bl.a. været på en 5 måneder lang udenlandsrejse, gennemført en international yogainstruktør uddannelse i Indien og afprøvede forskellige nye faglige brancher. Samtidig med mit 4-årige psykoterapeut studie, arbejdede jeg bl.a. med relations- og motivations opgaver med psykisk sårbare borgere og som frivillig mentor for udsatte unge. Og måske allervigtigst for min forandringsrejse startede jeg op, som selvstændig Psykoterapeut i 2021.

En stor del af psykoterapeut studiet var egenterapi og behandling af mine egne menneskelige og eksistentielle problematikker. Det er essentielt, når man skal arbejde med og hjælpe andre mennesker. Og jeg er stadig løbende i supervision og egenterapi.

Mit menneskesyn er…at vi alle er unikke individer som prøver, at gøre vores allerbedste i alle livets henseender. Og vi gør det med udgangspunkt i bl.a. vores biologiske gener, opvækstvilkår, relations erfaringer og vores egen livshistorie, der kontinuerligt former vores personlighed. Og vi har igennem hele vores liv mulighed for, at vælge nye meningsfulde retninger og værdier.

Hobbyer/Passioner : Maler abstrakt kunst – fotografere livet i byen og naturen – dyrker yoga og filosofien bag – opleve sociale og kulturelle arrangementer – udforske eksistentiel filosofi – rejser ud i verden – lave denne hjemmeside og meget mere.

CV – Carsten Lyn – klik på pilen

Min LinkedIn profil kan evt. ses her

Klient udtalelser

Samtalens Kunst - Carsten Lyn - Psykoterapeut(MPF)

Samtaleterapi hos mig

Brug Website overblikket nederst på siden eller kom tilbage til forsiden her

Verified by MonsterInsights